dimarts, 25 de novembre de 2014

Alumnat del CFGS Gestió comercial i Màrketing i Administració i Finances visiten les instal.lacions de la San Miguel Mahou, de Lleida

 
 
 
Un curs més, alumnat del CFGS Gestió Comercial i Màrqueting i Administració i Finances , van visitar les instal.lacions del Grup Mahou-San Miguel a Lleida, el passat mes de noviembre.

 
L'objectiu és  tenir una visió àmplia i completa tant del procés d’elaboració de cervesa com de la història de la companyia. La responsable de relacions institucionals ha estat l’encarregada de conduir-nos per totes les instal·lacions de l’empresa passant per les plantes de proveïment on es classifiquen les matèries primeres, les seccions del processat del producte en curs i del sistema tècnic de fabricació de la cervesa, per acabar finalment amb els grans magatzems d’envasat i de producte acabat disponible per a la venda.  
 

L’any 1946 es crea a Lleida l’empresa  La Segarra SA, amb la finalitat de fabricar cervesa però els tràmits burocràtics van fer que la seva posada en marxa no tingués lloc fins al 1953, quan signa l’anomenat “acord de Manila” amb la fàbrica de cervesa Filipina San Miguel Corporation, pel qual  neix una nova cervesera espanyola, denominada La Segarra SA, independent de la matriu filipina. No obstant, l’any 1957 es duu a terme un canvi de denomonació a “San Miguel, Fábrica de Cerveza y Malta, S.A”, empresa totalment independent de San Miguel Corporation, però amb la que comparteix nom i logotip arran del acord signat el 1953. Actualment és el major productor de cerveses de l’Estat Espanyol.
 
La visita ha acabat amb una degustació del producte, on tot l’alumnat ha pogut tastar al seu gust una mostra de cerveza i compartir el moment

 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada